SK Čechie Smíchov vs Troja

08.03.2015 21:21
SK Čechie Smíchov : Troja 20:0 (8:0)
 
sestava Troja: M. Karpíšek (druhý poločas v poli) - R. Báňa (druhý poločas v brance), A. Husák, D. Petr( hrál pouze první poločas), V. Drobil, F. Hlavsa, R. Lóvas, V. Břínek (hrál pouze první poločas), F. Ouzský, M. Petrášek.
 
 

Komentář trenéra: Byl to druhý zápas z dvojzápasu proti Čechii na malém UMT hřišti v rámci malé zimní ligy. Poslední duel před 14 dny dopadl 6:2 pro Čechii a tak se nečekal tak jednoznačný zápas, jakým se tento duel stal.

Když začnu po pořadě, tak jsme inkasovali první dva góly v jedné minutě po výkopu z nekoncentrovanosti týmu a to samo o sobě už naznačovalo, že tahle neděle nebude pro Troju výsledkově a herně moc dobrá. Do poločasu jsme ještě 6x dostali gól, když hlavní chyby spočívaly v našem špatném pohybu a v přístupu hráčů k zápasu. Vynechané osobní souboje, lenost se pohnout k balónu, na který jsme měli několik metrů náskok, nedůraz před vlastní brankou, otáčení zády k hráčovi, když dělá kličku.....byl jeden z vrcholů. Soupeři jsme vše usnadnili a poločas byl k převedené hře pouze 8:0.

Druhý poločas vygradoval ještě lépe pro domácí Čechii. V brance jsme vystřídali a chytal Richard Báňa místo Milana Karpíška, který šel hrát do pole pro špatný pohyb ostatních hráčů. Druhý poločas už nehrál Viktor Břínek a Dominik Petr, oběma bylo špatně již v prvním poločase a na pohybu na hřišti to bylo znát. Počet gólů ve druhém poločase vystoupal k číslu 12 a celkově tedy neuvěřitelných 20:0 pro Čechii. Abych nevynechal žádné negativum, tak jsem si jich pár ještě nechal do druhého poločasu. Rozehrávka od brány včetně výkopu byla tragédie, rozehraní bálonu na půlce po inkasování gólu byla katastrofální. 7-8 z 10 hráčů přišlo na tatranku a na sluníčko (jak říkal můj trenérský parťák Ondra a naprosto s ním souhlasím). Dva lidi, kteří se opravdu snažili celý zápas byl Vojtěch Drobil a Matyáš Petrášek, v první poločase za zmínku stojí ještě Ferdinand Hlavsa.
Jediné, co si z tohoto zápasu můžeme odnést v kladném slova smyslu, je ponaučení pro další zápasy.

Očekáváme všechny na tréninku ve středu 11. 3. a v pátek 13. 3. - sekačka čeká na díly, tak to bude ještě v tělocvičně ve škole!!!!

 

 

 

Zpět