Loko Vltavín vs Troja

04.02.2015 18:45
Loko Vltavín : Troja  6:4 (2:2)
 
sestava Troja: Karpíšek, Báňa, Husák, Petr, Honců, Drobil, Břínek, Vondruška
branky: 2x V.Břínek, A.Husák, V.Drobil
 

Komentář trenéra: Hned na začátek chci poděkovat klukům, kteří dorazili na přátelské utkání proti Loku Vltavín. Celý zápas jsme absolvovali bez střídání a kluci bojovali až do konce. 

Začal bych po pořádku, kdy od začátku zápasu byl především první poločas boj ve středu hřiště o každý míč, spíš než fotbal šlo o osobní souboje. Postupně se však týmy probojovaly do šancí. Náš tým se dokonce dostal do dvou brankového vedení, které zajistil dvěma zásahy agilní Břínek. Samozřejmě se za daného stavu na gólech podílel celý tým. Brankář i obrana fungovala do té doby celkem kompaktně. Do prvního poločasu to ovšem nebylo vše, protože domácí se po několika šancích prosadili a skórovali do poločasu ještě dvakrát. Poločasových 2:2, lze hodnotit jako úspěch, protože tým Loka disponoval hráči na střídání. 

Ve druhém poločase pokračovala útočná hra na obou stranách, neproměňování šancí i skvěla obrana s brankáři dlouho byla příčinou stále stejného stavu. Jak se říká, tak to byl klid před bouří, protože se s góly roztrhl pytel. Nejdříve to byla skvěla kombinace našich po ose Honců, Drobil a střelec Husák. Poté jsme dostali dva laciné góly po chybách a domací vedli. To, ale ještě nebylo vše, protože z dálky se po individuálním uvolnění trefil Drobil k levé tyči Loka Vltavín a srovnal na 4:4. Ke konci druhého poločasu už bylo více šancí u domácích a dvakrát se to projevilo na skóre v konenčné podobě na 6:4 pro Loko Vltavín. 

Závěrem chci všem klukům poděkovat za dobrý výkon v prvním přátelském měření sil v zimní přípavě, proti kvalitnímu týmu z Holešovic. 

Zpět