Troja vs Bohnice

22.03.2015 14:55
Troja : Slovan Bohnice 0:4 (0:2)
 
sestava Troja: M.Karpíšek - P.Honců, A. Husák, R. Báňa, R. Lovás, V. Břínek, V. Drobil, F. Ouzský, D. Petr
branky: vlastní F.Hlavsa
 

Komentář trenéra: Neděle 13:00, poslední zápas malé zimní ligy na Čechii Smíchov a byl pro nás plný očekávání co kluci předvedou po posledním debaklu s pořadatelským týmem Čechie.

První poločas byl ze začátku o soubojích ve středu hřiště, už jsme si nenechali dát gól hned ze začátku hry a kluci přistupovali k soupeři lépe, konečně se soustředili více na hru. Obě mužstva si vytvořila několik šanci, ale bohužel bylo přáno pouze soupeři, který zhruba v 15. minutě vstřelil gól. Troja se snažila o rychle kontry především přes V.Drobila, D. Petra a překvapivě v prvním poločase i R.Báňa dělali problémy hráčum Bohnic. Bohužel do první poločasu přišla ještě jedna velká šance domácích, kterou jim připravil náš gólman. Míč, který přímo směřoval na něj dobíhali dva protihráči a řešení, které zvolil byla klička do dvou hráčů... bálón měl tedy zakopnout. Poločasový stav byl tedy 2:0 pro tým Bohnice.

Druhý poločas byl ve znamení velkých šancí Troji. Bohužel jsme tutové šance neproměňovali a maximum po překonání gólmana byla trefená tyčka brankové konstrukce. Třetí gól jsme si dali v podstatě sami po rohovém kopu se trefil F. Hlavsa, ale to se stává i profesionálům. Rohové kopy a vůbec standartní situace soupeře jsme branili ne úplně dobře. Ke konci zápasu ještě Bohnice dali gól na konečných 4:0.

Chci klukům poděkovat za aktivitu a nasazení při zápase, obrana byla 100% lepší a útočná fáze hry byla také napaditá. Musím podotknout, že tolik vyložených šancí v zápase jsem od nás ještě neviděl, tak tady i pochvala pro útočnou fázy.  Pořád nás čeká dost práce v obraně i útoku a soupeři tentokrát již na mistrovských zápasech.

 

 

 

Zpět