Troja vs Lochkov

03.04.2015 11:08
Troja : Lochkov 3:12 (1:7)
 
sestava Troja: M.Karpíšek - P.Honců, A. Husák, R. Báňa, R. Lovás, V. Břínek, V. Drobil, M.Krutina, F.Hlavsa, D.Petr
branky: 2x V.Drobil, P.Honců
 

 

Komentář trenéra: Zápas proti Lochkovu byl náš první mistrovský po zimní pauze na domácím hřišti a to ještě hrací den byla středa 1.dubna (o apríl se, ale nejednalo).

V prvním poločase si kluci dali pozor, aby hned v prvni minutě neinkasovali. V obraně nám na postu stopera chyběl nemocný M. Petrášek a tak neměl kdo dirigovat zadní řady. Za začátku uktání na jeho místo nastoupil D.Petr a ke konci půle i P.Honců, oběma se nedá ubrat snaha. Bohužel tým Lochkova nás od začátku přehrával hodně po naších nedůrazech, nepřesnotech na vlastní polovině hřiště. První gól jsme obdrželi po ztrátě balónu v polovině hřiště, kdy bohužel obránci i založnicí se neposouvali směr vzad a vzniklo tak přečíslení tři na dva. Dá se řící, že obraz hry byl v prvním poločase podobný, Lochkov trestal naše ztráty balónu, náš nedůraz i odkopy, které sbírali většinou hráči Lochkova. Ke konci poločasu se naši chlapci trošku oklepali a po individuální akci M.Krutiny na pravé straně se prosadil ve vápně V.Drobil. V prvním poločase byla nebezpečná pravě naše pravá strana. Konečný výsledek půle byl 1:7.

Do druhého poločasu nastoupil na postu stopera od začátku P.Honců. Dá se řici, že druhý poločas byl z naší strany o něco lepší a kluci se tlačili více vpřed a obrana i záloha se snažila být o něco kompaktnější než v prvním dějství. Odměnou nám za to bylo vstřelení dvou gólu, kdy opět v jednom měl prsty M.Krutina po jehož centru se opět prosadil V.Drobil. Třetí gól dal P.Honců, který vystřelil k levé tyči a gólman Lochkova neměl šanci reagovat. V druhé půli kluci měli i další šance, včetně trefení břevna a obraz hry Lochkova už nebyl, tak suverení. Samozřejmě hosti měli své šance a proměnovali je a celkově si šli bez debat pro vítězství. Na čem musíme zapracovat a co jsme již v pátečním tréninku aplikovali, je rozehrání balónů od gólmana včetně výkopů. Dle mého názoru jsme dostali polovičku branek po špatném rozehraní balónu od branky či jeho špatném převzetí. Výsledek druhé půle byl tedy 2:5  a celkově tedy 3:12 pro tým Lochkova. Příští zápas bude v sobotu 11.4. na Lipencích.

Děkuju rodičům a klukům za účast na zápase.

Zpět